Folke | Modeshow Wintercollectie 2018/19
5
post-template-default,single,single-post,postid-5,single-format-standard,theme-folke,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Modeshow Wintercollectie 2018/19

Dit event is voorbij.

Heb jij de show helaas moeten missen? Hou dan onze events pagina in de gaten. Tot ziens bij onze volgende show!

Modeshow FW 18/19

Fashion show, bubbels & bites…
Dinsdag 11 september 2018
Deuren: 19u00 – Start modeshow: 20u00

10%
DIRECTE KORTING

Aankoopmogelijkheid zowel tijdens als na de modeshow…
Dinsdag 11 september is het zover: Folke opent haar deuren voor een nieuwe modeshow. De nieuwste fall / winter trends worden adembenemend geshowd in onze winkel en u kunt daarbij aanwezig zijn. Het wordt een leuke dag met fashion, bubbels, bites, Gin-bar en nog veel meer!
Kortom een dag vol luxe.

Wil u graag op de gastenlijst komen te staan? Stuur een mail met uw contact gegevens naar info@folke.be of meldt u aan voor dit evenement op onze Facebook pagina of telefonisch op het nummer 052/48.12.90.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.