Folke | About Us
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,theme-folke,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Luxe Dameskleding En Accessoires

FOLKE BOUTIQUE

Bij Folke staan kwaliteit en een goede pasvorm voorop. Er is een grote voorliefde voor klassieke items met een moderne twist. Bent u op zoek naar specialisme, persoonlijke aandacht of een nieuwe styling dan bent u bij Folke aan het juiste adres. Met luxe merken uit Italië wordt de kwaliteit gewaarborgd. En met personal styling sessies helpen wij u aan een nieuwe elegante en vrouwelijke look.

Because we’ve never seen elegance go out of style!

About Me

Christel Dieleman

Folke heeft op 01 Augustus 1995 haar deuren geopend en is opgericht door eigenaresse Christel Dieleman. De droom om een eigen boutique te openen was er bij Christel al van jongs af aan. Een droom die nu eindelijk in vervulling is gegaan.

Met Folke wilde zij een nieuw soort boutique oprichten, of eigenlijk een oud soort boutique. Met service zoals we die van vroeger gewend waren maar helaas tegenwoordig niet meer zo vaak tegenkomen

We need to bring the fun in shopping back!

Overal om je heen is iedereen gehaast, word je snel geholpen zodat ze weer door kunnen naar de volgende. Niemand neemt meer de tijd voor je. Bij Folke gaat dat anders, hier nemen we de tijd voor je. Hier vinden we het leuk om te weten wie de persoon is die bij Folke komt. Wij kennen onze klanten en weten wat ze wel of niet zoeken. We helpen met de juiste styling om het beste naar voren te laten komen. De klant loopt onze winkel zelfverzekerder, voldaan en met een glimlach uit.