Folke | Stijladvies
22182
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22182,theme-folke,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Wij Adviseren Graag

PERSONAL STYLING SESSIONS

Wanneer je om je heen kijkt heeft tegenwoordig bijna iedereen dezelfde uitstraling. We gaan met zijn allen steeds meer voor de comfort look in plaats van elegant en vrouwelijk. Maar wie zegt dat elegant niet ook comfortabel kan zijn? Bij Folke zijn wij er trots op om een vrouw te zijn. Wij vinden dan ook niet dat dit in onze uitstraling mag ontbreken. Met onze styling sessies kijken wij naar uw lichaamsbouw, welke kleuren het beste bij uw huid en haar type passen en uiteraard uw persoonlijkheid.

Great styling begins with great personality!

Bent u toe aan een nieuwe elegante en vrouwelijke uitstraling? Zoekt u advies in hoe u dit het beste zou kunnen stylen? Of bent u gewoon benieuwd wat we in nieuwe styling voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een PERSONAL STYLING SESSION !

Voor online inschrijven stylingadvies gebruik het contactformulier hieronder

Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de reservering.